VHTO Nascholing informatica vanaf 2 februari

  Bèta Steunpunt Oost
  Door Bèta Steunpunt Oost
  VHTO Nascholing informatica vanaf 2 februari

  Nascholing informatica via VHTO


  Oracle, IBM, Cisco, Microsoft en VHTO (Platform Diversiteit in IT) bieden informaticadocenten in het voortgezet onderwijs opnieuw gratis nascholing. De nascholing bestaat uit vier avondtrainingen die plaatsvinden bij de genoemde bedrijven in Utrecht, Amsterdam en Schiphol. Graag nodigen we u namens VHTO uit om deze nascholing bij te wonen.

  Inhoud nascholing

  De vier bedrijven belichten de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied en presenteren hun visie op de toekomstige arbeidsmarkt. Docenten krijgen vervolgens een hands-on training met opdrachten en/of lesmateriaal dat direct toepasbaar is in hun informaticalessen op school. Speciale aandacht gaat uit naar het belang van diversiteit en de participatie van meisjes in de ICT. De deelnemers aan de vorige trainingen waren zeer enthousiast.

  De trainingen vinden plaats op dinsdag 2 februari, 16 februari, 15 maart en 29 maart 2016 van 17.00-21.00 uur. De trainingen zijn inclusief diner en zullen bij de bedrijven worden gegeven in Utrecht, Amsterdam en Schiphol.

  Aanmelden

  Wilt u gebruik maken van dit gratis nascholingsaanbod? U kunt zich direct aanmelden door een mail te sturen naar Lieke Boon (boon@vhto.nl). Zij stuurt u dan binnenkort meer inhoudelijke informatie.

  Terug naar de nieuwsbrief januari 2016