Conferentie Bètasteunpunten 24 maart - meldt u nog aan

  Ingrid Breymann
  Door Ingrid Breymann

  Conferentie Bètasteunpunten in Nederland 

   

  Graag nodigen wij u uit voor de landelijke conferentie van de bètasteunpunten op donderdag 24 maart 2016, 14.00-18.30 uur te Utrecht, met aansluitend een buffet.

  Het thema van de dag is De buitenwereld in de klas.

  Op deze dag presenteren de VO-HO netwerken/steunpunten hun best practices in workshops en presentaties. Zo is er aandacht voor de BedrijfsDOT Collegetour, succesvolle professionele leergemeenschappen (PLG), succesfactoren van een DOT, duurzaam van elkaar leren d.m.v. een peerreview. In de pauzes en tijdens het buffet is er natuurlijk ruimte voor uitwisseling van goede ervaringen.

  Openingsspreker: Ron Minnee, Directeur Hoger Onderwijs & Studiefinanciering (HO&S) Ministerie Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (onder voorbehoud).

  Theo Douma, lid van platform Onderwijs 2032 en voorzitter College van Bestuur van O2G2 zal tot slot de rol van de netwerken belichten in de context van het advies Onderwijs 2032.

  Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Ga voor meer informatie naar: http://www.betanova.nl/formulieren/conferentie2016/ en meldt u daar online aan.

   

  Locatie:

  Universiteit Utrecht, Marinus Ruppertgebouw

  Leuvenlaan 21, 3584 CE Utrecht

  www.uu.nl/organisatie/contact/routes-en-plattegronden