• Toevoegen aan de kalender

Twents Meesterschap 2014

  • 0 deelnemers
Door Bèta Steunpunt Oost
Twents Meesterschap 2014
woensdag, 29 januari 2014
09:00 tot 10:00

Op woensdag 29 januari 2014 vindt de zesde editie van de conferentie Twents Meesterschap plaats. De conferentie staat dit jaar geheel in het teken van het thema ‘Vindingrijkheid’.

Vindingrijkheid

Vindingrijkheid staat voor handigheid, inventiviteit, vernuft, fantasie en verbeeldingskracht. Allemaal zaken die de leerlingen van nu nodig zullen hebben om de grote vraagstukken van de 21e eeuw op te lossen en te kunnen functioneren in een snel veranderende samenleving. Hoe willen en kunnen we daar in ons onderwijs aandacht aan besteden? En hoe vindingrijk moeten leerkrachten zijn om dat te bewerkstelligen? Benieuwd naar de conferentie van vorig jaar, bekijk dan hier de foto’s.

Voor wie

Alle docenten uit het primair- en voortgezet onderwijs, schooldecanen, beleidsmakers, schoolleiders, wetenschappers, studenten en overige professionals betrokken bij het opleiden van docenten zijn van harte welkom.

Programma

Het programma zal bestaan uit inspirerende lezingen en een breed palet praktische workshops voor het primair- en voortgezet onderwijs.

Prof. Dr. Vanessa Evers vertelt in haar keynote over de technische wetenschappelijke uitdagingen om sociale technologie en robots te realiseren en de toepassing van deze technologie in de zorg, het onderwijs en thuis.

De keynote van Dr. Casper Hulshof zal ingaan op het bestaan van hardnekkige mythes over onderwijs en leren. Alle workshops voor het primair onderwijs zijn gepland in de middag.

Aanmelden

Het volledige programma, kosten en aanmelden vindt u vanaf begin november op deze website.

 

Universiteit Twente
De Waaier, Drienerlolaan 5, 7522 Enschede, NederlandPlan mijn route

Evenement registratie

Je moet zijn aangemeld om je voor dit evenement te kunnen registeren