Nieuwsbrief oktober 2013 - Projectweek Saxion: Revisie

Laatst bijgewerkt door Bèta Steunpunt Oost

Deelname talentvolle havisten aan internationale projectweek Saxion

Saxion biedt in het schooljaar 2013-2014 talentvolle en gedreven havo 5 leerlingen een internationale projectweek aan van 3 tot en met 7 februari 2014.

imageElke havist wordt gekoppeld aan een team van 7-8 saxionstudenten, bestaande uit eerste, tweede en vierdejaars van verschillende technische opleidingen. De excellente havist krijgt, net als de studenten, een eigen rol in het team. Een vierdejaars student zal optreden als projectleider. Er wordt gewerkt aan een oplossing voor een bestaand technisch probleem, in opdracht van een bedrijf uit Nederland of Duitsland. De opdracht wordt op maandag uitgereikt en de afsluiting is op vrijdag, met presentaties van alle groepen (mondeling en schriftelijk) waarna de prijsuitreiking volgt.

Meekijken én meedoen, leren én ontdekken wat het is om aan een technische of technisch relateerde opleiding te studeren! Er kunnen tot 120 excellente havo leerlingen deelnemen. Indien wenselijk mogen ook excellente havo 4 leerlingen inschrijven.

Uiterlijk 1 december moeten de havo leerlingen aangemeld zijn. Voor scholen die zijn aangesloten bij Talent Maximalisatie Twente kan dat via hun website: http://www.talentintwente.nl. Scholen die niet zijn aangesloten kunnen hun leerlingen rechtstreeks aanmelden bij Saxion, Arjan van Basten.
 

Terug naar de nieuwsbrief oktober 2013