Training practicum Lab on a chip voor docenten en TOA's: Revisie

Laatst bijgewerkt door Jan Jaap Wietsma

Training practicum van de module Lab on a chip

Scholen die de module Lab on a chip willen gaan geven krijgen de mogelijkheid om een training te volgen om het practicum voor deze module te kunnen verzorgen. U maakt in deze training kennis met de didactiek van deze module. We trainen u om alle practica die in de module beschreven zijn met leerlingen uit te voeren, inclusief het werken met PDMS en maken van foliechips.
Daarnaast wordt aandacht besteed aan het uitvoeren van de ontwerp-opdracht. Een kijkje bij het Mesa+ Nanolab, waar de Lab on a chip wordt gemaakt, hoort ook bij het programma.

Data: de eerstvolgende data voor trainingen zijn maandag 24 augustus, 14-18 uur, en donderdag 10 september, 14-18 uur, met de mogelijkheid aansluitend te eten.

Locatie: Universiteit Twente in Enschede. Het is ook mogelijk met enkele scholen te kiezen voor een meer centrale locatie of een training op uw eigen school.

Kosten van de cursus bij Universiteit Twente: 75 euro per deelnemer, maximum 200 euro per school (in Enschede). Kosten voor een training op locatie: op aanvraag.

De leskoffer die bij de module hoort kunt u reserveren. Wacht niet te lang met reserveren, want het aantal koffers is beperkt. Informatie: http://www.beta-oost.nl/pages/view/40229/huren-van-de-leskoffer

Aanmelden voor de training: bij j.j.wietsma@utwente.nl