Verbeteringen in Mijn Bèta Oost: Revisie

Laatst bijgewerkt door Wytze Koopal

Hieronder worden de belangrijkste verbeteringen en vernieuwingen op een rijtje gezet in de versie van Mijn Bèta Oost die in september 2011 is gelanceerd.

 1. Uploaden van meerdere bestanden tegelijkertijd is nu mogelijk met de functie “Upload een zip-bestand”.
 2. Het maken van folders is nu mogelijk om bestanden beter te kunnen beheren. Daarbij kan de groepsbeheerder instellen of de leden van de groep deze beheermogelijkheid krijgen.
 3. U kunt als groepsbeheerder zelf leden uitnodigen voor uw groep.
 4. U kunt als originele groepsbeheerder andere leden ook tot groepsbeheerder promoveren, zodat u gezamenlijk de groep kunt beheren.
 5. U kunt nu als groepsbeheerder alle leden van uw groep meteen een e-mail sturen via “Stuur leden e-mail”. Deze e-mail zal rechtstreeks naar de e-mail adressen van je leden gestuurd worden.
 6. De originele groepsbeheerder kan instellen of andere groepsleden die geen groepsbeheerder zijn, een intern bericht naar de hele groep kunnen sturen.
 7. Iedere ingelogde gebruiker van Mijn Bèta Oost kan, zonder tussenkomst van een beheerder, meteen een eigen groep aanmaken.
 8. U kunt op eigen profielpagina zelf bepalen welke informatie wel of niet getoond wordt door middel van widgets.
 9. De mogelijkheden voor de opmaak van tekst op pagina's zijn sterk uitgebreid. Tabellen, kopjes, uitlijning, kleuren zijn nu bijvoorbeeld allemaal mogelijk. Maar pas op: plakken van lange en compleet opgemaakte teksten uit een tekstverwerkingsprogramma gaat niet vlekkeloos.
 10. Elke gebruiker kan een pagina in een groep van Mijn Bèta Oost gemakkelijk downloaden als een PDF bestand (om af te drukken bijvoorbeeld).
 11. Alle informatie vindt u in de gebruikershandleiding elders op Mijn Bèta Oost.