3D-printEU EVENT 10 september (Windesheim)

Laatst bijgewerkt door Bèta Steunpunt Oost

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de nieuwste technieken en mogelijkheden van 3D-printen? Bezoek dan het 3DprintEU-event op donderdag 10 september die mede door Windesheim wordt georganiseerd!

imageEen 3D printer is een fantastisch middel om in te zetten binnen het onderwijs. Maar wat ga je er dan mee doen? Hoe kun je betekenisvol onderwijs leveren met behulp van een 3D printer? Tijdens het 3DprintEU-event wordt u geïnspireerd met 3D-printtechnieken die te gebruiken zijn binnen het basis- en voortgezet onderwijs.

Beursvloer en congres
Het 3DprintEU bestaat uit een beursvloer en congres. De beursvloer is geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Hier kunt u onder andere de nieuwste printers bekijken. Daarnaast staan er organisaties die de laatste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van 3D-printen binnen de zorg en het onderwijs presenteren.

Tijdens het congres staan drie thema’s centraal waaronder technologie en onderwijs. Er vinden verschillende lezingen plaats over hoe 3D-printen ingezet kan worden binnen het basis- en voortgezet onderwijs. Er is de mogelijkheid om in een workshop zelf aan de slag te gaan met verschillende materialen. U kunt zien hoe een klas basisschoolleerlingen aan het werk gaat met 3D-print technologie. Kijk voor meer informatie op de website.

Aanmelden als bezoeker of exposant
Wilt u 3DPrintEU bezoeken? Meld u dan gratis aan voor 7 september 2015 via deze link. 

Locatie
3DPrintEU vindt plaats in de X-T lobby (begane grond, tussen het X- en T-gebouw) van Windesheim in Zwolle.

Meer informatie
Houd de website in gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent het programma en de exposantenlijst. Met vragen kunt u terecht bij Dirry de Groot via info@3dprinteu.nl of 088 - 469 8229.

Tot ziens op 10 september!


Terug naar de nieuwsbrief augustus 2015