Manon Schrijnemaekers stelt zich voor

Laatst bijgewerkt door Bèta Steunpunt Oost

Met ingang van dit schooljaar neem ik de werkzaamheden van Huub Schoot over, als coördinator Bèta Steunpunt Oost bij Windesheim. Ik ben werkzaam als instroom coördinator Techniek bij Hogeschool Windesheim.

imageAls instroomcoördinator organiseer ik verschillende evenementen om leerlingen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kennis te laten maken met, en enthousiast te krijgen voor, ICT en techniek. Hierbij valt o.a. te denken aan de GirlsDay, Jet- Net Career Day, DigiVita Code Event, de Techniekdag, en het organiseren van expertbegeleiding van meesterproeven en profielwerkstukken.

Daarnaast werk ik veel samen met de PABO Windesheim waarin we, door middel van het project TechnoDiscovery Zwolle, 6  basisscholen ondersteunen in het opnemen van Wetenschap en Technologie in hun curriculum.

Door nu ook de werkzaamheden als coördinator van het Bèta Steunpunt Oost op te pakken, hoop ik een mooie verbinding te kunnen leggen tussen al deze activiteiten zodat we meer leerlingen op de juiste wijze enthousiast weten te maken voor Bèta en techniek!

Hartelijke groet,
Manon Schrijnemaekers, moh.schrijnemaekers@windesheim.nl, 088 4698750.


Terug naar de nieuwsbrief augustus 2015