Meestersproefbegeleiding - Aanmelding staat open (UT)

Laatst bijgewerkt door Bèta Steunpunt Oost

Op het Technasium worden leerlingen uitgedaagd om zaken te onderzoeken of te ontwerpen. In het eindexamenjaar gaan ze aan de slag met hun meesterproef. Als zij hulp van een expert zoeken kunnen ze zich inschrijven voor de meesterproefbegeleiding van Twente Academy!

imageDe meesterproef
Leerlingen van het technasium worden bij hun meesterproef  - de afsluiting van het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O) - uitgedaagd om échte vraagstukken uit de wereld van bèta en techniek op te lossen. Daarbij worden ze gekoppeld aan een opdrachtgever uit het bedrijfsleven of een expertbegeleider (onderzoeker) die veel van het onderwerp af weet.

Hulp van twente academy
Twente Academy kan leerlingen koppelen aan een expertbegeleider van de Universiteit Twente die hen kan helpen met hun vragen over het onderwerp. De expertbegeleiders komen uit verschillende vakgebieden. Deze vindt u op de pagina onderwerpen, of u kijkt naar de lijst van alle aangeboden studies.

Inschrijven?
Leerlingen schrijven zich zelf in voor de meesterproefbegeleiding. De inschrijvingen voor het schooljaar 2015-2016 zijn geopend tot vrijdag 30 oktober. Voor meer informatie zie hier

Vragen?
Een overzicht van de belangrijkste data staan in onze flyer. Bij vragen mogen leerlingen altijd bellen of mailen.


Terug naar de nieuwsbrief augustus 2015