Twents Meesterschap

Laatst bijgewerkt door Bèta Steunpunt Oost

Conferentie Twents Meesterschap 2016: Passie in het onderwijsHoe inspireer je leerlingen? En hoe breng je de passie die je hebt als docent over? Inspirerend onderwijs begint met passie. Met elkaar werken aan passie en inspiratie is belangrijk voor het primair, voortgezet en hoger onderwijs. Niet voor niets hebben wij daarom gekozen voor het thema ‘Passie in het onderwijs’ voor Twents Meesterschap 2016.
image 

Op woensdag 27 januari 2016 vindt de achtste editie plaats van de conferentie Twents Meesterschap aan de Universiteit Twente. Alle docenten uit het primair- en voortgezet onderwijs, schooldecanen, beleidsmakers, schoolleiders, wetenschappers, studenten en professionals betrokken bij het opleiden van docenten zijn van harte welkom.

De sprekers van de eerste keynotes zijn prof.dr. Adrie Visscher en prof.dr. Susan McKenney van ELAN, Universiteit Twente, de tweede keynote wordt verzorgd door prof. dr. Ernst Bohlmeijer, Hoogleraar Positieve Psychologie van de Universiteit Twente.

Kosten

De kosten voor de conferentie bedragen €80,00 per persoon. Komt u vanaf 14.00 uur? Dan betaalt u €35,00. Studenten en workshopbegeleiders kunnen kosteloos deelnemen.

Inschrijving

Schrijf je nu in voor Twents Meesterschap.

Meer informatie

Deze conferentie is goedgekeurd door het Lerarenregister.
Voor meer informatie over het programma, de workshops, kosten en aanmelding (voor 15 januari 2016) verwijzen wij u graag naar onze website: www.twentsmeesterschap.nl. Voor vragen kunt u terecht met onze contactpersoon Irene Wilmink via twentsmeesterschap@utwente.nl.

We hopen u allen te zien op woensdag 27 januari!

Terug naar de nieuwsbrief januari 2016