Bezoek het Leerlingenlab van de University of Twente met uw klas

Laatst bijgewerkt door Bèta Steunpunt Oost

Bezoek het Leerlingenlab van de University of Twente met uw klas


Kom met uw klas naar het Leerlingenlab van de University of Twente voor een inhoudelijk programma op het gebied van de natuurwetenschappen. Ook volgend schooljaar zijn er weer volop mogelijkheden die aansluiten bij uw lesprogramma.

In het Leerlingenlab van de University of Twente worden verschillende inhoudelijke practica aangeboden die aansluiten bij de bèta-vakken uit het vwo-curriculum. Denk bijvoorbeeld aan een programma ‘Golven en Trillingen’, ‘Duurzame Energie’ of ‘Medische Beeldvorming’. Dit zijn slechts enkele practica die wij aanbieden, het complete aanbod vindt u op onze website. Uitgangspunt van de practica vormen het vwo-curriculum in combinatie met het onderwijs en onderzoek van de University of Twente.

Programma

De practica duren vaak een hele dag waarbij uw leerlingen kennis maken met de theorie en praktisch aan de slag gaan met het onderwerp. De dag kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een voorlichting over studeren aan de University of Twente of een interessante rondleiding over de campus.

Kosten en aanmelding

Partnerscholen van de University of Twente betalen €100 per bezoek. Is uw school geen partnerschool, dan kunt u lid worden van het Leerlingenlab (€250 per schooljaar). Per bezoek betaalt u dan ook €100.

Komt u volgend jaar ook met uw klas? Neem dan contact met ons op via leerlingenlab@twenteacademy.nl.

Meer informatie leest u op www.utwente.nl/leerlingenlab.

image

Terug naar de nieuwsbrief juni 2016